top of page
Projekty šité na mieru zákazníka - od zvárania plastov po jednoúčelové stroje
Ultrazvukové zváračky, Rotačné zváračky, Jednoúčelové stroje, POKA YOKE, Strojne videnie, Malosériové ultrazvukové zváranie plastových dielov

Mecasonic

Váš špecialista pre spájanie termoplastov.

Niečo z histórie ...

Spoločnosť bola založená v roku 1969 Jean-Pierre Scottom najprv ako spoločnosť na výrobu ultrazvukových zváračiek,pričom spoločnosť MECASONIC sa rýchlo etablovala ako líder vo svojom odbore.

V roku 1981 ju získala spoločnosť Forward Technology Industries PLC, so sídlom v Londýne. V roku 2000 vstupila spoločnosť do medzinárodnej skupiny Crest Ultrasonics, so sídlom v USA.

Od tej doby, MECASONIC naďalej diverzifikoval a zaznamenal rast. Je to inovatívny duch, ktorý nám umožnil rozdeliť do ďalších zvárania tak, aby čo najlepšie vyhovoval vašim potrebám:

Známy pre jeho stroje, nástroje a zákaznícky servis, MECASONIC bol vždy synonymom kvality, spoľahlivosti, efektívnosti a inovácie.

MECASONIC je jedným z technologických nábojov v Crest Ultrasonics Group, ktorá je prítomná na všetkých kontinentoch.

V súčasnej dobe naša sieť distribútorov, zástupcov a dcérskymi spoločnosťami pokrýva viac ako 22 krajín. Toto krytie nám umožňuje dodávať naše výrobky zákazníkom po celom svete, a poskytnúť im lokálne služby.

Náš medzinárodný rast aj nám umožnilo rozšíriť svoje aktivity v celej rade priemyselných odvetví, vrátane potravín, automobilov, kozmetiky, domácich spotrebičov, elektroniky, rekreačné, zdravotnícke pomôcky, kovy, balenie, textílie, a mnoho ďalších.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Ultrazvukove zvaranie plastov
Rotacne zvaranie plastov
Tepelne zvaranie plastov
Jednoucelove stroje
bottom of page